L’Entesa per Sabadell demana explicacions al Govern Municipal sobre el destí dels arbres del Passeig de la Plaça Major

L’Entesa per Sabadell ha adreçat un escrit a l’alcalde de Sabadell sol·licitant-li tota la informació sobre el destí dels arbres del Passeig de la Plaça Major, davant la possibilitat que finalment hagin estat destruïts.
Aquests arbres, bàsicament alzines, van ser retirats de la seva ubicació amb motiu de les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat i havien de ser trasplantats al Parc Catalunya per l’empresa constructora.

L’Entesa veu amb preocupació el desinterès per part dels responsables municipals en relació als arbres de la ciutat, perquè no es tracta d’un cas aïllat, sinó que en les darreres setmanes hem alertat sobre la tala poc justificada d’arbres a la Ronda Orient, al Passeig Blume i al carrer Batllevell.

D’altra banda, malgrat l’Entesa va fer una proposta per tal que es mantinguessin els eucaliptus catalogats del solar on es construeix el nou CAP de Gràcia, l’equip de govern no ha mostrat cap interès per conservar-los.