L’Entesa per Sabadell es mostra molt satisfeta per la retirada de l’ERO d’Estampaciones Sabadell (ESSA)

L’Entesa per Sabadell celebra que la direcció de l’empresa d’Estampaciones Sabadell (ESSA) hagi retirat l’ERO presentat i que afectava el 40% de la plantilla la factoria de Palau Solità i Plegamans. En concret a uns 223 treballadors i treballadores, molts dels quals resideixen a la nostra ciutat.

Confiem que empresa resolgui la situació per la que travessa de la manera menys traumàtica possible pel conjunt de treballadors i treballadores a partir de la negociació amb la part social.

Finalment, recordar que el Grup Municipal d’Entesa per Sabadell va proposar una moció a l’Ajuntament de Sabadell a favor de trobar una solució evitant l’aplicació de l’ERO que l’empresa havia presentat. Moció que va ser aprovada per tots els representants municipals.