L’Entesa per Sabadell valora que s’anul·li la recepció de Festa Major a la Bassa pel caràcter ostentós i populista que li havia donat l’alcalde Bustos

El Govern municipal ha decidir anul·lar la tradicional recepció de Festa Major a la Bassa de Sant Oleguer, emulant la decisió de l’alcalde de Barcelona que ho havia anunciat el dia abans, argumentant criteris d’austeritat econòmica.

L’Entesa per Sabadell veu bé aquesta anul·lació, no perquè sigui contrària a fer una recepció a les entitats, sinó pel caràcter ostentós i populista que l’alcalde Manuel Bustos li havia donat.

Des de fa anys que l’Entesa ha qüestionat que un acte de ciutat, en el qual les entitats haurien de ser les protagonistes, s’hagués convertit en un acte ostentós i onerós, pensat per l’exclusiu lluïment de l’alcalde, amb besamans inclòs i en el qual convidava càrrecs electes de tot el Vallès i membres del seu partit d’altres municipis. Un acte molt lluny de ser un acte popular.

Motiu pel qual l’Entesa no acompanyava a l’alcalde en el seu discurs.
Davant de la incapacitat de realitzar un acte modest, sense ostentació i on les entitats siguin les úniques protagonistes, l’Entesa valora positivament evitar qualsevol pràctica contrària a l’austeritat, supèrflua o fastuosa ara, en temps de dificultats econòmiques, i sempre.