L’Entesa per Sabadell es mostra satisfeta per l’obertura de la piscina Olimpia i reclama l’anul·lació de la segona fase del projecte

La piscina del complex Olimpia ha estat oberta al públic després de la seva remodelació. D’aquesta manera els veïns i veïnes podran continuar gaudint d’aquesta instal·lació, ara amb millors condicions.

L’Entesa per Sabadell està molt satisfeta de què la nova piscina sigui una realitat, ja que va ser gràcies a la seva acció, i a la d’entitats del barri de la Concòrdia, que es va evitar la seva completa desaparició, tal i com tenia previst el govern municipal encapçalat pel Sr. Manuel Bustos, per construir-hi un camp de futbol en el seu lloc. Quan, ara fa un any, el tinent d’alcalde d’Esports Josep Ayuso va anunciar la desaparició de la piscina, el Grup municipal de l’Entesa va ser l’únic que s’hi va oposar frontalment i va iniciar una campanya informativa per donar a conèixer aquestes intencions als 12.000 usuaris anuals que té la piscina.

Tot i això encara resta vigent l’amenaça de la segona fase del projecte que pretén fer desaparèixer les actuals pistes poliesportives per construir-hi dos camps de futbol en el seu lloc.

De portar-se a terme aquesta segona fase, el complex tindria tres camps de futbol i l’edifici de la delegació comarcal de la Federació Catalana de Futbol. La ciutat patiria un greu perjudici ja que, a més de convertir aquest espai poliesportiu en un espai únicament per a la pràctica del futbol, aquests perdrien el seu caràcter d’ús públic al ser cedits per un termini de 50 anys a la FCF, segons el conveni signat entre l’alcalde Manuel Bustos i la Federació Catalana de Futbol.

A més a més, i com a súmmum dels despropòsits, la ciutat hauria de pagar 6.000.000 d’euros per perdre aquestes instal·lacions. Una mostra més de quins interessos defensa i de com malmet el patrimoni col·lectiu l’alcalde Manuel Bustos.

Per aquest motiu l’Entesa reclama una vegada més que la segona fase del projecte de l’Olimpia i el conveni amb la FCF siguin anul·lats i que el barri i tot Sabadell puguin continuar gaudint del conjunt d’unes instal·lacions que són de la ciutat.