L’Entesa convida Ferran Izquierdo a presentar el seu nou llibre sobre Palestina

L’Entesa per Sabadell ha convidat Ferran Izquierdo a presentar el seu nou llibre Israel i Palestina, un segle de conflicte, publicat recentment per l’editorial Eumo, un llibre de marcat caràcter divulgatiu.

Ferran Izquierdo, que va ser regidor de l’Entesa entre 1999 i 2003, és professor de Relacions Internacionals a la UAB i analista de la conflictivitat a l’Orient Mitjà. Ha publicat nombrosos articles a revistes especialitzades.

Entre els seus llibres destaquem Guerra y agua. Conflicto político y carestía de agua en Palestina (2005), ¿Por qué ha fracasado la paz? Claves para entender el conflicto palestinoisraelí (2005), amb Ignacio Álvarez-Ossorio, i Poder y felicidad. Una propuesta de sociología del poder (2008).

L’acte, que s’emmarca en el programa d’actes Entesa per Sabadell, 10 anys fent ciutat, serà el proper dimecres 22 d’abril a les 7 de la tarda a l’Aliança Francesa i serà presentat per Albert Boada, membre d’Entesa per Sabadell.