L’Entesa per Sabadell celebra el seu desè aniversari amb un ampli programa d’actes

Amb el lema Entesa per Sabadell, 10 anys fent ciutat, l’Entesa ha organitzat un ampli programa d’actes per celebrar el seu desè aniversari.

Els actes s’iniciaran el proper divendres 17 d’abril amb la inauguració d’una exposició sobre la trajectòria de l’Entesa i la seva activitat a la ciutat. L’exposició es podrà visitar fins el 27 d’abril al Casal Pere Quart.

El 22 d’abril tindrà lloc a l’Aliança Francesa la presentació del darrer llibre de l’exregidor Ferran Izquierdo Israel i Palestina: un segle de conflicte. I l’endemà, a la paradeta de Sant Jordi, l’Entesa repartirà un any més un punt de llibre dissenyat per un artista de la ciutat.

La programació especial del desè aniversari continuarà durant tot el mes de maig amb diferents debats i taules rodones, i també hi haurà espai per activitats reivindicatives del Rodal, com ara un aplec que se celebrarà a Togores el 17 de maig, i de la cultura urbana, que es materialitzarà en una grafitada popular el 23 de maig.

L’acte central de la programació tindrà lloc el 15 de maig al pati del Casal Pere Quart en una celebració a la qual es convidaran entitats i organitzacions ciutadanes.

L’Entesa posarà fi a les activitats del desè aniversari amb un acte de cloenda a la Plaça Doctor Robert el diumenge 31 de maig.