L’Entesa per Sabadell es manifesta a Barcelona contra la política ambiental del Govern de la Generalitat

030annex.jpg

L’Entesa per Sabadell, conjuntament amb les Candidatures Alternatives del Vallès CAV, ha participat aquest matí a Barcelona a la manifestació convocada per Ecologistes de Catalunya i la Unió de Plataformes d’arreu del país per denunciar la política ambiental de la Generalitat de Catalunya.

030annex.jpg
La manifestació, que ha aplegat nombrosos col·lectius ciutadans, entitats ecologistes i plataformes en defensa del territori d’arreu, ha posat de relleu el gran nombre de conflictes latents al territori i ha mostrat el rebuig a la política del Govern de la Generalitat que, malgrat la presència del tripartit, desenvolupa una política neoliberal i continuista respecte dels 23 anys de govern de CiU.

Agressions al territori, com ara el Quart Cinturó o l’especulació urbanística; polítiques de transvasaments i conflictes en la gestió de l’aigua; absència d’un model energètic sostenible; fracàs de les polítiques de gestió de residus i la implantació d’incineradores; pèrdua de sòl agrícola; nul avenç en la gestió d’espais naturals… són molts dels elements que han estat present als carrers de Barcelona.

La manifestació ha sortit de plaça Catalunya i ha transcorregut en un ambient festiu fins arribar a la Plaça Sant Jaume on, davant del Palau de la Generalitat, s’ha llegit el manifest i s’ha lliurat una postal gegant amb totes les demandes del moviment ecologista.