L’Entesa sol·licita a l’alcalde que expliqui públicament la possible vinculació del Govern municipal amb l’entitat ADIC

L’Entesa per Sabadell lamenta profundament l’afer sobre les actuacions de l’entitat sabadellenca ADIC, Associació d’Adopció d’Infants al Congo, acusada per la Fiscalia de greus irregularitats en la tramitació d’adopcions. Una situació que afecta directament als sentiments de moltes persones il·lusionades en acollir un infant en adopció.

A banda de l’afer en sí l’Entesa per Sabadell veu amb preocupació la possible vinculació del Govern municipal amb la trajectòria d’aquesta entitat. És per aquest motiu que el setembre de 2006 ja va alertar a l’alcalde Manuel Bustos sobre la possible imatge de relació entre l’Ajuntament i l’ADIC que es donava amb motiu de l’aparició als mitjans de comunicació de la regidora de Salut i Serveis Socials, Sra Maria Ramoneda, presidint una roda de premsa d’aquesta entitat (veure retall Diari de Sabadell, 30/08/2006).

Per aquest motiu des de l’Entesa per Sabadell s’ha adreçat un escrit a l’alcalde Manuel Bustos sol·licitant-li que aclareixi públicament quina vinculació hi ha entre el Consistori i l’entitat ADIC, especialment la de la Sra. Maria Ramoneda, amb la finalitat d’aïllar qualsevol dubte.