L’Entesa lamenta la utilització partidista i electoralista dels FEIL per part del govern municipal

El passat divendres es va posar de manifest la utilització partidista i electoralista que fa el govern municipal, i en particular l’alcalde Manuel Bustos, dels Fons Estatals d’Inversió Local (FEIL).

El govern municipal va repartir a cadascun dels quatre-cents cinquanta alumnes del CEIP Teresa Claramunt una carta signada per l’alcalde i un plànol a tot color de les obres a realitzar al centre amb els FEIL. Una obra que consisteix en fer unes grades al pati per evitar un terraplè i que va ser una proposta de l’Entesa per Sabadell.

L’Entesa per Sabadell considera inadmissible que el govern municipal malbarati diners públics amb finalitats propagandístiques i, sobretot, que utilitzi els nens i les nenes de les escoles com a transmissors d’aquesta propaganda.

Per si això fos poc, l’alcalde va tenir el cinisme de portar la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, a “presentar” aquesta obra amb un gran desplegament mediàtic, com si es tractés d’una obra transcendental pel país. Cal recordar que es tracta d’una obra pendent de realitzar des de que fa 10 anys es va inaugurar el centre. La Generalitat ha ignorat reiteradament la seva obligació de construir-la i l’Ajuntament fins ara deia que no tenia les competències.

L’Entesa per Sabadell ha lamentat des del primer moment la poca capacitat del Govern municipal per no haver generat amb aquesta inversió projectes que aportessin activitat econòmica i ocupació a llarg termini. S’ha limitat a fer petites obres, la major part de les quals posen en evidència que no havien fet els deures quan tocava.

Amb aquests fets, com la posada en escena de l’inici d’unes obres menors, queda prou clar el baix nivell de l’acció política del govern municipal i que el que únicament interessa al Govern del PSC-PSOE és l’electoralisme i la propaganda. Això sí, finançada amb fons públics.