Els regidors de l’Entesa participen en la 1a Trobada de Càrrecs Electes Locals Pel Dret a Decidir

Els regidors de l’Entesa per Sabadell, Isidre Soler i Virginia Domínguez, han participat aquest migdia en la 1a Trobada de Càrrecs Electes Locals Pel Dret a Decidir, que s’ha celebrat a Barcelona.

L’acte, que ha acabat amb un dinar, ha aplegat 200 alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores d’arreu de Catalunya signants del Manifest de càrrecs electes locals Decidim!. Aquest text ja ha rebut 1099 adhesions des de la seva presentació ara fa un any.

Decidim.cat és un moviment de càrrecs electes locals compromesos amb un procés de diàleg i col·laboració als diferents territoris dels Països Catalans per reclamar el dret democràtic a decidir lliure sobre el futur i a fomentar dinàmiques obertes, participatives, socialment integradores i individualment respectuoses per avançar cap al dret a decidir.

En les diferents intervencions de l’acte d’avui s’ha posat de manifest la voluntat de treballar per donar veu a la ciutadania mitjançant consultes populars i a través del món local, que és el més proper i el més sensible a les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes.

Compromesa amb la defensa i la difusió dels valors democràtics individuals i col·lectius, l’Entesa per Sabadell, comparteix que el dret a decidir és la culminació de la idea de la democràcia, en la que els ciutadans i ciutadanes poden pronunciar-se lliurament sobre tots aquells aspectes que afecten la seva vida col·lectiva.

L’Entesa per Sabadell, adherida a aquest moviment des dels seus inicis, treballarà a favor de consolidar i d’impulsar aquest moviment unitari, obert i participatiu, a la nostra ciutat.