El Tinent d’Alcalde Paco Bustos no té cap justificació per la destrossa de l’Eix Macià i posa de manifest el seu absolut desconeixement de la ciutat

La resposta del Tinent d’Alcalde Paco Bustos a les crítiques de l’Entesa per Sabadell arran de la instal·lació de quatre mòduls de restauració al passeig de l’Eix Macià no podia ser cap altra, desviant el tema i desqualificant “els altres”.

El Sr. Paco Bustos en la seva resposta no aporta cap argument que justifiqui la instal·lació d’aquests mòduls i pretén desviar la seva responsabilitat de malmetre l’espai públic excusant-se en què els altres ho havien fet malament.

El seu pobre raonament es basa en què si els altres ho van fer malament, jo per solucionar-ho encara ho faig pitjor.

La seva sortida de to posa en evidència, una vegada més, el seu més absolut desconeixement de la ciutat, ja que la persona a qui responsabilitza, la senyora Mª Dolors Calvet, res té a veure amb els mòduls temporals existents, ja que ni tan sols no era regidora quan s’hi van instal·lar com a complement dels establiments de l’edifici Paddoc.

Una vegada més el Sr. Paco Bustos no està a l’alçada de les circumstàncies, desqualificant sense cap mena de justificació altres persones per tapar la seva mala gestió.