El PSC contra el passeig de l’Eix Macià amb la instal·lació de quatre mòduls de restauració

Les ànsies destructores de l’espai públic per part del govern municipal a mans del PSC sembla que no tenen límit: Bicitrial al Parc Catalunya, l’Olimpia i ara també l’Eix Macià.
Des de fa algunes setmanes s’estan construint quatre mòduls destinats a la restauració damunt del passeig lateral de l’Eix Macià. Dos d’aquests restaurants es construeixen davant del Llac Center i dos més aniran davant l’Hotel Verdi.

Aquests restaurants han estat promoguts pel govern municipal i han estat aprovats únicament pel PSC a la Junta de Govern Local, òrgan on únicament té dret a vot el govern. Per aquest motiu la resta d’organitzacions polítiques i les entitats no han tingut l’oportunitat de conèixer i plantejar modificacions al projecte, que tampoc o ha estat en exposició pública.
L’únic objectiu del Govern municipal per promoure la instal·lació d’aquests restaurants és l’afany recaptador i afavorir determinades activitats de restauració en aquest espai, sense tenir en compte altres consideracions sobre l’espai públic.

Amb la construcció d’aquests mòduls, de 26 metres de llarg per 5 d’ample, aquest espai de passeig quedarà pràcticament ocupat, restant molt poc espai pels vianants.
Amb aquesta nova actuació contra l’espai públic el Govern municipal menysté la pèrdua d’un lloc utilitzat per nombroses persones que passegen per aquest lateral de l’Eix Macià o l’utilitzen com a zona de descans i d’entreteniment.

L’Entesa per Sabadell és contrària a la instal·lació d’aquests restaurants en aquest indret, ja que no comparteix en absolut la política del govern socialista d’ocupar sistemàticament l’espai públic amb activitats de tota mena amb l’únic interès mercantilista i sense considerar el perjudici al conjunt de la ciutadania.

L’Entesa defensa un espai públic de qualitat, amb els serveis necessaris, destinat al benefici del conjunt de ciutadans i ciutadanes i que pugui ser gaudit amb la màxima naturalitat.
Per aquest motiu de l’Entesa ja vam manifestar el passat mes de febrer que està totalment en contra de la instal·lació d’aquests restaurants en aquest espai i anima als veïns i veïns a moure’s per evitar la pèrdua d’un espai públic tan important.