L’Entesa per Sabadell celebra que s’encarregui un estudi de seguretat a la Gran Via

L’Entesa per Sabadell s’oposa a la construcció d’un tercer carril a la Gran Via perquè aquesta mesura no resoldrà els problemes de trànsit, complicarà la tasca dels serveis d’emergència i, a més, pot tenir greus conseqüències sobre la seguretat de conductors i vianants.

Estudi que garantís la seguretat abans d’implantar un tercer carril a la Gran Via, ja que incorporar un nou carril comportarà un canvi dels espais de circulació i de les condicions circulatòries d’aquesta via.

Aquest estudi també hauria d’avaluar les condicions de seguretat pel que fa a la incorporació d’un semàfor a l’alçada del carrer dels Montcada, molt proper a la sortida del túnel de la Plaça Antoni Llonch.

Finalment, una de les preocupacions de l’Entesa és la repercussió del tercer carril sobre el pas dels vehicles dels serveis d’emergències que es dirigeixen al Parc Taulí i que actualment utilitzen la zona central de la Gran Via, que quedaria inutilitzada en cas d’implantar el tercer carril.

El Govern municipal ha considerat aquestes propostes i s’ha compromès a elaborar els estudis necessaris per garantir la seguretat de la Gran Via amb la incorporació d’un tercer carril.

L’Entesa per Sabadell valora positivament aquesta consideració plantejada pel nostre Grup municipal en benefici de la seguretat de les persones que utilitzen aquesta via.