L’Entesa denuncia el malbaratament de diner públic per part del govern municipal

L'anunci inserit a El Periódico va costar 3.000 euros

El Govern Municipal ha gastat 3.000 euros per inserir un anunci de l’Ajuntament en una publicació que El Periódico ha editat amb motiu del seu 30è aniversari. Des de l’Entesa per Sabadell reprovem totalment aquest fet que considerem una despesa del tot innecessària i de la qual la ciutat no en treu cap tipus de benefici.

Aquest tipus de despesa tan sols es pot entendre a partir del clientelisme polític que practica el Partit Socialista de Catalunya envers determinats mitjans de comunicació. L’esmentada publicació únicament té inserida publicitat d’Ajuntaments governats pel PSC: Sabadell, l’Hospitalet i Parets del Vallès,i les Diputacions de Barcelona i Girona, també governades pel PSC.

La bona gestió del diner públic és un dels principis que hauria de presidir per definició l’Administració pública. Des de l’Entesa per Sabadell així ho hem entès i ho defensem, tant si ens trobem en època de dificultats econòmiques com en època de bonança.

Lamentem profundament que el Govern Bustos malbarati un cop més diner públic en una despesa tan banal com un anunci que únicament reporta beneficis al propi diari. 3.000 euros provinents de l’esforç fiscal dels sabadellencs i sabadellenques, que de ben segur n’esperaven un millor destí, sobretot en un moment de poques alegries econòmiques i moltes necessitats socials.