L’Entesa anima els sabadellencs i sabadellenques a manifestar-se contra el polígon de Can Bages

L’Entesa per Sabadell participarà a la manifestació convocada per la plataforma Aturem Can Bages pel proper diumenge 19 d’octubre a Castellar del Vallès. L’Entesa forma part d’aquesta plataforma, que es va crear amb l’objectiu de preservar aquest espai del rodal de Sabadell amenaçat per la construcció d’un nou polígon industrial que comportarà la pèrdua d’un gran espai de bosc, d’un considerable increment de la mobilitat, de la contaminació atmosfèrica i del consum d’aigua.

La tala d’arbres i altres treballs de preparació previs a les obres del nou polígon van començar durant el mes d’agost malgrat la plataforma hagués demanat que s’aturés el projecte fins que no es dugués a terme un estudi d’impacte ambiental de la zona, que inclogués un estudi dels recursos hídrics del subsòl.

L’Entesa se suma a la convocatòria d’aquesta manifestació i fa una crida als sabadellencs i sabadellenques a participar-hi per defensar la integritat dels espais del rodal i el Parc Agrícola del Vallès – PAV, que considera Can Bages un “ambient d’interès bàsic connector” per a les espècies animals i vegetals.

La manifestació serà el proper diumenge 19 d’octubre, a les 12 del migdia a l’Espai Tolrà de Castellar del Vallès.