L’Entesa se suma a l’acte de record de Josep M. Borri

L’Entesa per Sabadell se sumarà a l’acte en memòria del Josep Maria Borri, que va morir el passat mes d’agost.

Josep M. Borri va ser un home amb profundes conviccions, que va dedicar part de la seva vida a treballar en favor d’una societat de persones i pobles lliures des del seu compromís personal i formant part de diferents organitzacions polítiques i socials, especialment en l’àmbit del moviment veïnal.

Va ser una persona compromesa amb la seva ciutat, els seus barris i sobretot amb la seva gent. El treball desinteressat, la solidaritat, el seu esperit crític, però també la discreció, la humilitat, van ser els trets més destacats del seu caràcter.

Estem convençuts de què el seu record perdurarà i per això assistirem i animem a assistir a totes les persones que el van conèixer a l’acte organitzat pels seus amics el proper dissabte 18 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, a l’Espai Polivalent del Nord.