El Grup municipal d’Entesa per Sabadell pregunta al Ple pels incidents a la Creu Alta i l’alcalde respon en un to desencertat

El portaveu del Grup municipal d’Entesa per Sabadell va adreçar una pregunta a l’alcalde durant el Ple municipal de dilluns interessant-se pels incidents succeïts la nit del divendres passat en finalitzar un concert de la Festa major de la Creu Alta.

Sembla ser que aquests incidents, entre varies persones que retornaven de l’esmentat concert i els Mossos d’Esquadra situats al voltant de la Plaça Marcet amb un gran desplegament, succeïren a les tres de la matinada amb el resultat d’almenys tres persones contusionades.

La pregunta fou motivada pel silenci de l’Equip de Govern municipal en relació els fets tres dies desprès que succeïssin.

La resposta de l’alcalde a la pregunta fou del tot desencertada. En un primer moment va donar a entendre que desconeixia els fets, sense mostrar gaire més interés pel que havia passat, per rectificar tot seguit i dir que donaria la informació després de sol·licitar-la als Mossos, però que també informaria públicament de qui l’havia sol·licitat, fent aquesta darrera afirmació totalment fora de to.

Hem de lamentar doncs la manca d’interès per part de l’Equip de Govern per uns incidents ocorreguts a la nostra ciutat i pel to amenaçador envers qui s’interessa per ells.