L’Entesa per Sabadell lamenta el to de les declaracions del tinent d’alcalde Lluís Monge en relació a La Faràndula

L’Entesa per Sabadell lamenta el to de les declaracions del tinent d’alcalde de Presidència i regidor de Cultura Lluís Monge en relació a les crítiques per la infrautilització del teatre municipal La Faràndula.

El Sr. Luis Monge, al no tenir arguments, ha de recòrrer, una vegada més, a la manca de respecte, acusant-nos d’ignorància pel sol fet de traslladar una demanda de molts ciutadans i ciutadanes que s’han vist afectats per l’actual model de gestió, que ha traslladat gran part de la programació teatral i musical a un teatre que, en el millor dels casos, compta amb la meitat de localitats que La Faràndula.

L’Entesa per Sabadell reitera que el teatre municipal La Faràndula ha estat menystingut per l’Equip de Govern des de l’entrada en funcionament del Teatre Principal i que aquest fet s’ha produït tan sols per motius de rendibilitat política i no pel fet que sigui més o menys adequat per als espectacles programats. Per la nostra part en cap cas no hem menyspreat cap producció artística local.

L’Entesa també vol manifestar que és plenament coneixedora dels diferents equipaments de què disposa la ciutat, però recorda al senyor Lluís Monge que cadascún d’aquests espais té unes característiques i un aforament que el fan adequat per a diferents tipus d’espectacle. Justament l’Entesa reclama que els espectacles amb més demanda es puguin portar a l’equipament de més capacitat, que és justament La Faràndula (1060 localitats) i no el Teatre Principal (com a màxim 500 localitats), La Sala (302 localitats) o L’Estruch (190 localitats).

Respecte del comentari del senyor Monge que afirma que està “fart d’aquesta cantarella” volem manifestar que continuarem denunciant aquesta situació mentre no s’hi posi solució. Per tant, li recomanem que l’Equip de govern faci un plantejament més racional en la programació teatral i musical de la propera temporada.