L’Entesa organitza un debat sobre el futur de la Gran Via

L’Entesa per Sabadell ha convocat pel proper dijous 3 d’abril un nou acte en el marc del cicle “Els debats de l’Entesa”, que tindrà lloc al Casal Pere Quart a 2/4 de 8 de la tarda.

Amb el títol “Com t’imagines la nova Gran Via? Repensem la Gran Via del futur”, l’organització civicopolítica obre la porta al debat a la ciutat sobre el futur de la Gran Via, un cop es construeixin les rondes Oest i Nord que alliberaran de trànsit la trama urbana, i que poden ser una bona oportunitat per redefinir els usos i el disseny d’aquest eix que travessa bona part de la ciutat.

L’Entesa ha convidat l’arquitecte Manel Larrosa, el membre de la PTP Albert Parès, que recentment ha presentat una proposta de tramvia per a Sabadell, i el professor de Geografia de la UAB Pau Avellaneda. L’acte serà presentat i moderat per la regidora d’Entesa per Sabadell Virginia Domínguez.