L’Entesa demana al PSC que deixi la demagògia i assumeixi la seva responsabilitat en el tema del Parc de Salut

Els PSC està obstinat en amagar el cap sota de l’ala, en continuar tergiversant la realitat i en fer falses acusacions per tal d’eludir la seva responsabilitat política en tot l’afer de la Caserna.

Reclamar des del PSC que el conjunt de les organitzacions polítiques estiguin a favor del Parc de Salut quan sempre hem donat suport a aquest equipament i després que el PSC, en el passat ple municipal, va ser l’únic partit que va votar en contra de la moció a favor del Parc de Salut, és senzillament cinisme polític.

L’Entesa en cap moment ha mentit, tal i com ens acusa el PSC, perquè tot el que ha dit l’Entesa està documentat. No és el cas del PSC que insisteix en voler fer creure que hi va haver “un acord consensuat” entre totes les forces polítiques, quan tan sols hi va haver converses entre si era millor la negociació o el litigi, però mai, en cap moment, es van arribar a conèixer els termes concrets de la “negociació” i evidentment mai es van aprovar els continguts concrets del conveni, signat entre l’alcalde i el Ministeri de l’Interior, perquè mai es va portar al Ple, únic lloc on tenen validesa les decisions polítiques i que el PSC o desconeix o menysté constantment.

Reclamem al PSC que sigui coherent i expliqui com pensa, des del govern, tirar endavant el Parc de Salut a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, quan el conveni que va signar l’alcalde Manuel Bustos impedeix que la Guàrdia Civil retorni la caserna fins que no en tingui construïda una de nova a Sant Pau de Riu-sec. Que expliqui quan temps encara trigarà a disposar del solar en aquell indret que ha de regalar perquè la Benemèrita hi puguin construir la nova caserna.

Que confirmi el PSC si creu que el municipi té alguna competència que legitimi el finançament d’un equipament que és competència exclusiva de l’estat.

Els dirigents del PSC saben perfectament que els únics que hem actuat en defensa de la ciutat i del Parc de Salut som els que hem interposat el recurs contra el conveni que bloqueja la construcció d’aquest equipament i regala de manera innecessària el patrimoni públic per a una finalitat que no té competència. Aquest són els veritables motius del nerviosisme i del mal estil del PSC i de l’alcalde.

Un mal estil de fer política, l’estil PSC, basat en el cinisme, la demagògia i la prepotència, enlloc de practicar la transparència, el diàleg i les regles de joc democràtiques. Un mal estil de conseqüències molt negatives per a la ciutat.