L’Entesa afirma que no hi ha cap proposta consensuada per la Comissió Informativa per a la Zona Hermètica

En relació a la noticia apareguda el dimarts 18 de desembre al Diari de Sabadell amb el títol “La Comissió de la Zona Hermética propone cerrar el barrio de Gràcia” volem puntualitzar alguns aspectes.

En primer lloc l’esmentada comissió té carácter eminentment informatiu i, per tant, la seva funció no és prendre acords, sinó que el govern informa de la seva activitat i, en tot cas, els temes es debaten entre els grups municipals, els tècnics i els representants de l’equip de govern.

D’altra banda, en la reunió de la passada setmana el govern va exposar diferents mesures que desenvolupa des de la seva responsabilitat i que, en cap cas, no va sotmetre a l’acord. Algunes d’aquestes mesures ja estan en funcionament i d’altres són propostes que encara s’han d’avaluar.

En tot cas, es tracta sempre de decisions presses pel govern, algunes de les quals poden no ser compartides. Per això ens sorprèn que l’equip de govern i en particular el seu portaveu Sr Lluís Monge les presenti com a acords de la Comissió informativa, fent corresponsables els altres grups municipals de les seves decisions.

Des de l’Entesa per Sabadell defensem totes aquelles mesures adreçades a garantir el dret al descans dels veïns i a respectar les condicions de la via pública. Així com a no autoritzar més activitats de les actualment existeixen.