L’Entesa per Sabadell expressa la seva solidaritat amb l’Assemblea per un Habitatge Digne

Referent a la celebració, el passat dimarts dia 11, del judici contra un membre de l’Assemblea per un Habitatge Digne de Sabadell arrel d’una denúncia interposada pels Mossos d’Esquadra al final de la manifestació del 6 d’octubre a Sabadell, l’Entesa per Sabadell vol manifestar el següent:

· L’Entesa va participar en aquesta manifestació, que es va desenvolupar de manera lúdica sense cap tipus d’incident.

· Els agents dels Mossos d’Esquadra van tenir una actitud provocativa, atès que van intentar crear conflicte a la cua de la manifestació i, un cop finalitzada i dissolta aquesta, van voler identificar les persones que portaven el cotxe disfressat d’excavadora, davant la incredulitat dels vianants que ho van presenciar.

· L’Entesa considera que aquesta actitud no correspon amb les funcions que tenen encomandes els agents de l’ordre públic, no contribueix a la convivència i vulnera el dret a manifestar-se i la llibertat d’expressió dels ciutadans i ciutadanes.

· L’Entesa expressa la seva solidaritat envers l’Assemblea per un Habitatge Digne, un col·lectiu que entenem que té la voluntat de treballar per fer possible el dret a l’habitatge digne, fent propostes i organitzant activitats de sensibilització social i de reivindicació d’aquest dret.