L’Entesa mostra la seva preocupació pel revifament de grups d’ideologia neonazi

Des de l’Entesa per Sabadell expressem la nostra preocupació pel revifament de grups d’ideologia neonazi a la nostra ciutat que mostren que hi ha una problemàtica latent que posa en perill la convivència, com es va manifestar el passar dissabte.

Un cop més, manifestem que cal reconéixer que en determinats sectors minoritaris es dóna un problema d’apologia del nazisme i xenofòbia. En aquest sentit, cal analitzar les causes de la violència protagonitzada per joves d’extrema dreta i cal actuar amb mesures de prevenció, desenvolupant polítiques educatives i de lleure.

També ens preocupa la passivitat dels Mossos d’Esquadra que, malgrat la concentració no estava autoritzada, no van intervenir-hi.

Per últim, també ens sorprèn que cap instància oficial no informés als responsables municipals sobre aquests fets i esperem que, en cas que es tornin a repetir incidents similars, s’informi puntualment.