L’Entesa reitera la proposta de construir rampes al pas de la Gran Via durant les obres de l’aparcament de l’ABB

Fa uns dies l’Entesa per Sabadell va presentar una proposta per demanar al govern municipal que contemplés la possibilitat de construir rampes al pas soterrat que creua la Gran Via a l’alçada de l’ABB. En aquest equipament s’està construint un aparcament soterrat i, per tant, es podria reformar aquest pas tot aprofitant les obres, de la mateixa manera que es va fer al pas que accedeix a l’Hospital Taulí fa alguns anys.

Aquesta seria una mesura molt positiva per eliminar les barreres arquitectòniques que representen les escales i facilitar la mobilitat per a totes les persones que creuen la Gran Via per aquest indret, per al barri de Covadonga, per a les persones que van al Club de Natació, a la plaça de la Sardana, o a l’ABB.

De manera incomprensible l’equip de govern ha respost que en lloc d’una rampa volen posar un semàfor. No acabem d’entendre aquesta resposta, perquè un semàfor provocaria la interrupció del trànsit de la Gran Via i i possibles accidents per la poca visibilitat.

No obstant això, emplacem l’Equip de Govern a explicar on i quan col·locaria aquest semàfor i, en cas que no sigui una proposta imminent, reiterem la nostra proposta de construeir les rampes, ja que és la millor solució mentre no es transforma íntegrament el conjunt de la Gran Via.

Des de l’Entesa per Sabadell reclamem solucions i que l’Equip de Govern no doni llargues a un tema senzill, però molt necessari per a totes les persones que creuen la Gran Via en aquest punt.