L’Entesa condemna l’apunyalament d’un jove el passat 13 d’abril al Parc Central

Des de l’Entesa per Sabadell volem manifestar el nostre més enèrgic rebuig a l’acte de violència ocorregut la nit del passat dissabte 14 d’abril a la nostra ciutat, amb el resultat d’un jove apunyalat.

Així mateix expressem la nostra solidaritat amb el jove agredit,que actualment es recupera a l’Hospital Taulí, i amb les entitats que van organitzar el concert.

Des de l’Entesa no ens cansarem mai de reclamar les vies del diàleg per dirimir les diferències, ni els valors cívics, entre els quals el respecte a les persones és un dels fonamentals, ni de condemnar qualsevol acte violent.

Considerem que és del tot lamentable que en el context d’un concert organitzat per la Coordinadora d’Assemblees de l’Esquerra Independentista (CAJEI) en defensa del Territori, hi hagi elements provocadors que es dediquin a agredir els joves que, de manera lliure i festiva, gaudien d’un concert al Parc Central.