Presentació de la Candidatura de l’Entesa i signatura del Codi Ètic i de Conducta

Aquest dissabte 14 d’abril, l’Entesa per Sabadell ha presentat oficialment les persones que formen part de la candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Es tracta d’una candidatura d’homes i dones que combina l’experiència i la joventut, amb capacitat per governar i gestionar la ciutat. Persones totes elles implicades en diferents moviments socials i culturals de la ciutat i que coneixen molt be quines són les seves necessitats. La candidatura la trobareu a: www.entesa.org/llista2007.htm

L’acte també va servir per dur a terme la signatura del Codi Ètic i de Conducta de l’Entesa per part de tots els membres de la candidatura. El principal objectiu d’aquesta signatura és el de refermar davant de la ciutadania el nostre compromís de treballar a favor de la ciutat, amb rigor i transparència i que la presència institucional sigui una activitat política portada a cap amb honestedat i amb el compromís de servei a la ciutadania.

Els objectius que assumeixen els candidats amb aquesta signatura és la de treballar a favor de la ciutat amb el compromís de no estar més de vuit anys com a càrrecs electes a l’Ajuntament i el de no percebre cap altra retribució que no sigui l’acordada pel desenvolupament del càrrec, entre altres compromisos. L’assumpció d’aquest càrrec també comporta la voluntat de respectar el dret a la informació iportar sempre a terme un debat polític respectuós, basant-se en l’argumentació deliberativa i persuasiva.

Un altre objectiu és aconseguir d’aquest acte és que el conjunt de la ciutadania recuperi la confiança en la política i en les persones que la fan.

Cal destacar que L’Entesa és l’única formació de la ciutat que signa, des de l’any 1999, un Codi Ètic i de Conducta com aquest. El text sencer el trobareu a: www.entesa.org