Entesa per Sabadell manté una reunió amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès per tractar el soterrament dels FGC

Ahir els regidors d’Entesa per Sabadell, Isidre Soler i Nieves Garcia, van mantenir una reunió, a proposta de l’Entesa, amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès Elisabeth Oliveras, per tractar el possible soterrament dels FGC fins la localitat veïna.

La trobada ha posat de manifest la plena coincidència entre l’Entesa i l’alcaldessa a l’hora de valorar la importància d’aconseguir el soterrament entre Sabadell i Sant Quirze i els beneficis que aquesta obra comportaria per les dues localitats. A banda d‘eliminar l’actual efecte barrera, el soterrament permetria crear un passeig entre els dos municipis i millorar la comunicació a peu, en bicicleta i en vehicle, actualment molt deficient.

Aquest passeig també possibilitaria integrar i connectar el Parc del Castell de Can Feu, connectar-se amb la futura Via Verda del Vallès i millorar les actuals condicions de l’estació dels FGC de Sant Quirze.

Les possibilitats de fer realitat aquest projecte són grans, després que la Generalitat hagi acceptat parcialment la proposta de l’Entesa per Sabadell, plantejada en les al·legacions a l’Estudi Informatiu del projecte, de continuar el soterrament més enllà de Sabadell Estació. Així com de la moció plantejada per l’Entesa i aprovada per la resta de grups municipals en el darrer Ple municipal de Sabadell, a favor de perllongar el soterrament fins Sant Quirze del Vallès.

Confiem que a partir d’ara els dos municipis treballin de comú acord per aconseguir el que valorem com un projecte molt important pels dos municipis.

L’Entesa per Sabadell, per la seva part, seguirà treballant amb responsabilitat perquè aquesta proposta esdevingui realitat.