Les Trobades de les CAV compten amb la presència de Juan Manuel Sánchez Gordillo

En el marc de les trobades de les Candidatures Alternatives del Vallès celebrades el passat dissabte 24 de febrer de 2007, vam poder comptar amb la presència de l’històric militant d’esquerres andalús i alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo,que va aprofitar per saludar els presents i explicar les experiències de democràcia participativa que actualment s’està aplicant a Marinaleda.

En aquest context, l’alcaldable i actual regidor portaveu d’Entesa per Sabadell, Isidre Soler, va tenir la oportunitat d’intercanviar opinions sobre temes tant importants per la ciutadania com la participació ciutadana, models de territori i d’habitatge i cohesió social, així com la perspectiva del conjunt de l’esquerra transformadora al Segle XXI.