L’Entesa reclama que el Forum Cap a la Sostenibilitat tracti el perllongament dels Ferrocarrils”

Des d’Entesa per Sabadell considerem que el perllongament dels FGC és sens dubte una infrastructura que tindrà importants efectes sobre el territori de la nostra ciutat i comarca.

Per tal de que un projecte d’aquesta transcendència tingui els millors actius pel futur de la ciutat és important poder comptar amb totes les aportacions que puguin millorar-ho.

Un dels instruments que té la nostra ciutat per debatre sobre les propostes i repercussions de les infrastructures és el Fòrum Cap a la Sostenibilitat, un marc de participació en el que hi estan representades diverses sensibilitats ciutadanes.

Per aquest motiu, des de Entesa per Sabadell hem adreçat un escrit a l’Alcalde sol·licitant-li que es convoqui el Plenari del Fòrum per tal de debatre les diferents propostes i alternatives sobre el perllongament del FGC.