Sobre les reaccions de l’Equip de govern al tema del Teatre Principal

Des d’Entesa per Sabadell lamentem les respostes totalment fora de to que el tinent d’Alcalde Joan Carles Sánchez, en nom de l’Equip de Govern, ha efectuat sobre l’actuació de l’Entesa en relació a la situació del Teatre Principal.

Interessar-se per tots el afers que afecten a les actuacions del Govern Municipal forma part de l’obligació dels Grups Municipals a l’oposició.

Per això, que en tenir coneixement de la denúncia interposada per la Junta de personal de l’Ajuntament de Sabadell a Inspecció de Treball, per possibles irregularitats que afecten a la seguretat del teatre, l’Entesa es va limitar a fer una pregunta a l’alcalde interessant-se per aquesta situació. En cap moment l’Entesa ha afirmat res ni ha acusat a ningú.

En relació a aquesta pregunta feta hem de dir que, malauradament, encara no tenim la resposta i en conseqüència hem sol·licitat poder consultar tota la documentació sobre el Principal.

Finalment, volem manifestar el més enèrgic rebuig a la manera que el govern del Sr. Bustos utilitza per respondre a unes determinades preguntes, amb insults i desqualificacions, posant en evidència el nerviosisme en què es troba immers el govern municipal.