Sobre les converses entre ES-ICV-EUiA

En relació a les informacions aparegudes en la pàgina web de Ràdio Sabadell, on s’afirma que “les tres formacions varen decidir buscar un nom neutre, diferent al nom de la candidatura conjunta previst en el principi d’acord de principis de desembre”, des de l’Entesa per Sabadell volem deixar palès que això no és cert.

L’únic nom que l’Entesa defensa és el que recull el document acordat amb el president d’ICV de Sabadell, Pere Vallverdú i Jordi Guillot vicepresident d’ICV de Catalunya,i aprovat per l’assemblea el passat 19 de desembre. Un acord que defensem en el seu conjunt i que no es pot interpretar com una suma de parts negociables de manera independent. Tampoc és cert que “les tres formacions van acordar que el sisè lloc l’ocupés algú independent – que no milités a les files de cap d’elles- i de consens”.

Lamentem un cop més que es publiquin informacions sense ser convenientment contrastades, fet que tan sols condueix a la desinformació.

L’Entesa manté la seva decisió de no fer valoracions sobre l’evolució de les converses i esperar el seu desenllaç final.