L’Entesa per Sabadell crida a la mobilització per fer front a la suspensió cautelar de la consulta per part del TC

140625 RP 1

Concentració davant l’Ajuntament el vespre del mateix dia que el TC suspengui la Consulta

L’anunciada suspensió per part del Tribunal Constitucional del Decret de convocatòria de la Consulta, firmat pel president de la Generalitat, en base la suspensió cautelar de la Llei de Consultes, serà un atemptat gravíssim a la democràcia de la nostra societat.

140625 RP 1L’obstinació del govern i del PP en impedir un dret democràtic bàsic com és poder opinar en una consulta, no vinculant, sobre el futur col·lectiu de Catalunya, respon únicament a la deriva reaccionària i involucionista del PP, que té com a finalitat la d’eliminar els drets més elementals, especialment els que afecten als legítims drets nacionals dels pobles de l’estat espanyol.

Aquesta involució democràtica i vulneració dels drets del poble català compta amb la col·laboració del PSOE i la dels aparells judicials de l’estat, en especial la d’un Tribunal Constitucional que no té cap legitimitat, pel fet de no ser políticament neutral a l’estar els seus membres nomenats a dit pel mateixos PP i PSOE.

Des de l’Entesa per Sabadell apel·lem a la unitat de totes les forces polítiques i socials que defensen la democràcia a rebel·lar-se i mobilitzar-se contra aquest atac del govern del PP i del Tribunal Constitucional. No podem cedir ni restar impassibles davant l’agressió a un dels drets democràtics bàsics com és el dret a decidir. Tot el contrari, hem d’organitzar i estendre la desobediència institucional i social com a forma pacífica de rebel·lar-se.

En aquest sentit, des de l’Entesa per Sabadell, ens sumem a les convocatòries de concentració davant l’Ajuntament de Sabadell el vespre del mateix dia que el TC suspengui la consulta.

El 9N volem Votar
Tant Sí com Sí