L’Entesa per Sabadell exigeix transparència en les contractacions del Consell Comarcal

Fa uns dies es va conèixer que un jutjat de Terrassa investiga les irregularitats en la contractació de Josep Manuel Piedrafita com a director de MercaVallès

L’Entesa per Sabadell exigeix transparència en totes les contractacions de l’Administració i els organismes públics un cop s’ha conegut que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació a instàncies d’un jutjat de Terrassa per tal de clarificar les possibles irregularitats en la contractació com a director de MercaVallès de Josep Manuel Piedrafita, que va ser regidor d’esports en el govern de Manuel Bustos i primer secretari del PSC de Sabadell.

L’Entesa recorda que el nom de Piedrafita, que des del 2007 ocupava el càrrec de director d’aquest organisme depenent del Consell Comarcal, apareix també en el sumari del Cas Mercuri en una conversa del llavors alcalde Manuel Bustos i el gerent del Consorci de Residus, Paco Fernández, on Bustos expressa la seva voluntat de què Piedrafita es jubili per poder col·locar algú altre en aquesta plaça.

Cada cop són més els elements que apunten a una xarxa de tràfic d’influències liderada per Manuel Bustos que utilitzava tots els organismes al seu abast per col·locar-hi persones de la seva confiança política amb una voluntat partidista, constatant una vegada més el que l’Entesa per Sabadell ha vingut denunciat des de fa anys: l’ús pervers que el PSC de Sabadell ha fet de les institucions, utilitzant-les com a oficina de col·locació d’amics i afiliats.

En el mateix sentit, l’Entesa i altres formacions polítiques que formen part de les CAV – Candidatures Alternatives del Vallès, ja van denunciar que el sumari del Cas Mercuri revelava que el Consorci de Residus del Vallès Occidental va ser utilitzat per contractar personal vinculat directament a l’executiva del PSC de Sabadell i va presentar una moció al ple municipal per demanar la dimissió del president del Consorci per considerar inadmissible que els organismes públics desenvolupin una política de personal mancada de tota ètica.