L’Entesa per Sabadell denuncia la irresponsabilitat del govern municipal a l’antiga fàbrica Artos Baciana

IMG_1077 BR

4 setmanes després d’haver-li comunicat el greu focus de contaminació i de perill no ha pres cap mesura per impedir-hi l’accés

El passat dia 20 de maig l’Entesa per Sabadell va adreçar un escrit a l’alcalde posant en el seu coneixement el greu focus de contaminació i el perill per a les persones que comportava l’estat de l’antiga fàbrica Artos Baciana, als carrers de Bernat Metge, Passatge Rovira i Virgili i Raimon Caselles.

IMG_1077 BRUna situació agreujada pel fet que el solar de 15.000 m2 ara és accessible a tothom a causa de la desaparició de les tanques i portes d’accés, podent accedir qualsevol persona a les tones de fibrociment, bidons amb productes químics, pneumàtics i brutícia de tota mena, a més de la presència de construccions en estat precari, pous, clavegueram i dipòsits oberts.

Després de 4 setmanes d’haver-ho comunicat, tot resta igual i el govern municipal no ha emprés ni la més mínima actuació per a impedir el lliure accés al solar des de la via pública. Ni cap indicació, ni una simple cinta per senyalitzar el perill.

Des de l’Entesa per Sabadell denunciem el desinterès i la l’actitud irresponsable del govern municipal per no actuar, tot i tenir coneixement d’aquesta greu situació, i no posar les unes mínimes mesures (limitació d’accés i senyalització) pel tal de minimitzar els perills existents.

Per aquest motiu l’Entesa per Sabadell ha tornat a traslladar a Fiscalia l’actual situació d’aquest solar.