L’Entesa per Sabadell demana al govern municipal que anul·li el projecte de l’Olimpia, que és contrari als interessos de la ciutat

120608 GM 3

Mitjançant un conveni, l’Ajuntament cedirà el Complex Olímpia a la Federació Catalana de Futbol durant 50 anys

L’Entesa per Sabadell demana al govern municipal que deixi sense efecte el conveni subscrit i anul·li el projecte de la Ciutat Esportiva Sabadell-Olimpia que està transformant el complex esportiu Olimpia en un espai privat exclusiu per al futbol, per cedir-lo a la Federació Catalana de Futbol.

120608 GM 3Aquest conveni és del tot perjudicial per la ciutat, ja que compromet a fer unes obres en aquest espai públic, valorades inicialment en 8 milions d’euros, per cedir-les posteriorment a una entitat esportiva privada, com és la Federació Catalana de Futbol, durant 50 anys, perdent-se així un equipament públic, que forma part del patrimoni sabadellenc i que fins ara ha estat al servei de tota la ciutat.

Per més escarni, la Federació Catalana de Futbol no ha complert els seus compromisos econòmics amb l’Ajuntament establerts en el conveni per a la 2a etapa del projecte, consistent en la construcció de l’edifici de vestuaris i oficines, ja pràcticament acabat. Dels 2 milions d’euros que durant el 2011 havia d’aportar, fins ara tan sols n’ha fet efectius 500.000, recaient el cost de l’obra en la malmesa economia municipal, concretament, 2.225.000 euros.

L’Entesa per Sabadell denuncia aquesta nefasta política del govern municipal capaç d’invertir diners de tots els sabadellencs i sabadellenques en un equipament que serà privatitzat per un termini de 50 anys. Una inversió que lògicament va en detriment de finançar els veritables serveis que la ciutat necessita.

L’Olimpia és una crua mostra de les maneres en què el PSC ve gestionant la ciutat des de fa 14 anys, en contra dels interessos col·lectius i afavorint determinades entitats privades. En aquesta operació Sabadell paga per perdre un equipament públic.

Davant d’aquesta ofensa per la ciutat, l’Entesa per Sabadell demana a l’alcalde Juan Carlos Sánchez que deixi sense efecte el conveni amb la Federació Catalana de Futbol per ser contrari als interessos de la ciutat i per incompliment dels acords per part d’aquesta entitat privada, i que anul·li el projecte.