L’ASSEMBLEA DE LES CAV FIXA LÍNIES DE TREBALL

1110 01 Assemblea CAV Castellar

El passat cap de setmana es va realitzar a Castellar del Vallès l’assemblea anual ordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès, amb la intenció d’acordar les línies generals de treball per als propers anys, després de l’augment de vots i de regidors i regidores obtinguts a les darreres Eleccions Municipals.

1110 01 Assemblea CAV CastellarEs van trobar representants dels grups polítics integrants de la coalició, formats pel Compromís per Cerdanyola, Compromís per Ripollet – COP, Esquerra Alternativa per Barberà – EAB, Alternativa d’Esquerres per Badia – AEB, Alternativa Ciutadana de Rubí – ACR, Entesa per Sabadell – ES i L’Altraveu per Castellar, que van discutir tres blocs de continguts bàsics relacionats amb:

1.- Millora del sistema de coordinació entre els grups integrants per tal de ser el més efectius possible davant de les problemàtiques comuns que es presenten a les diferents localitats dins el territori del Vallès Occidental al qual pertanyen.

2.- Plantejament del sistema de relacions possibles a establir amb altres formacions polítiques de similars característiques, tant de dins com de fora del territori.

3.- Establiment de les prioritats de treball a desenvolupar durant els propers anys, basant-se fonamentalment en les formes com abordar l’actual situació econòmica, i les seves contundents conseqüències per la ciutadania.

La sessió que es va desenvolupar al llarg del matí de dissabte, va constar d’una primera part de treball en grups per plantejar les diferents posicions de cada una de les candidatures locals, per acabar amb una segona part, aquesta en sessió plenària, durant la qual es van perfilar els acords sobre cadascú dels punts anteriors.

L’assemblea va finalitzar amb un alt grau de satisfacció per part del assistents que, després d’un treball molt participatiu per part dels diferents membres, va acabar amb acords valuosos per al treball immediatament futur de la Coalició.