Davant els incidents ocorreguts al Parc de la Ciutadella el passat dia 15, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) volem manifestar el següent:

– No es pot criminalitzar tot el moviment del 15M per l’actuació d’un grup molt minoritari, que en tot cas, van incomplir l’acord de l’assemblea de realitzar una protesta pacifica.

El resultat ha estat que, afortunadament, no hem de lamentar cap ferit per part dels diputats i diputades. Aquesta violència contrasta amb la produïda per la intervenció policial del 27 de maig on els resultat son prou coneguts por tothom.

La campanya de descrèdit per part de les autoritats politiques, de les principals empreses de comunicació i del poder econòmic, han estat constants des de l’inici del moviment del 15M per tal de silenciar-lo i deslegitimar-lo.

 Les reivindicacions que plantegen (contra les retallades socials, per un aprofundiment de la democràcia, etc.) son justes i legitimes. En cap cas han rebut cap resposta per part de totes les persones i institucions que tant els critiquen.

 Convidem a tota la ciutadania, a participar d’una forma pacifica i festiva, a la manifestació (convocada internacionalment) que tindrà lloc a Barcelona (Plaça Catalunya) el proper diumenge 19 a les 5 de la tarda.