L’Entesa per Sabadell denuncia l’ús de recursos públics per part de l’alcalde a la campanya electoral

L’Entesa per Sabadell denuncia el fet que l’alcalde utilitzi recursos públics pels actes de la campanya electoral del seu partit. Concretament, l’alcalde Manuel Bustos utilitza els cotxes oficials i el personal municipal (xofers, personal de vigilància i de protocol) de manera indiscriminada per assistir als actes organitzats pel seu partit com si es tractés d’actes de l’Ajuntament.

Cal recordar que l’alcalde no assisteix als actes i activitats electorals com a alcalde sinó que hi assisteix com a candidat i per tant no pot utilitzar els recursos públics de què disposa per a les responsabilitats municipals.

Aquest fet contrasta amb l’actitud del govern municipal del Partit Socialista i l’alcalde en particular, més pròpia d’un cacic, de negar la cessió dels materials municipals com ara taules, cadires i tarimes a les organitzacions polítiques per als actes de la campanya electoral, tal i com s’ha vingut cedint en totes les conteses electorals fins ara.

L’Entesa per Sabadell lamenta que l’alcalde i el PSC mantinguin una actitud poc democràtica, que pretén aïllar les organitzacions amb menys representació, que han de fer un esforç econòmic considerable per assumir aquestes despeses, mentre Manuel Bustos fa un ús partidista dels recursos públics menyspreant la més elemental ètica política.