L’Entesa per Sabadell reclama debats sobre propostes de govern entre els candidats i candidates a l’alcaldia i lamenta que el PSC rebutgi participar-hi

Davant de la convocatòria d’eleccions municipals pel proper 22 de maig, l’Entesa per Sabadell ha manifestat la conveniència de què les entitats de la ciutat i els mitjans de comunicació organitzin debats sobre les propostes de govern de cada formació política.

L’Entesa per Sabadell també ha lamentat que Manuel Bustos no participés en el debat organitzat per la televisió Mola TV, que s’emetrà el proper 28 d’abril, i es mostra preocupada per l’actitud del PSC de rebuig a la confrontació de propostes i dels plantejaments polítics, que forma part de l’essència de la democràcia.

Les campanyes electorals són una oportunitat per mostrar a la ciutadania les diferents propostes i compromisos. Més enllà dels materials que es distribuiran a la ciutadania, els debats ofereixen un perfil dels diferents candidats i permeten l’intercanvi d’opinions i, per tant, visualitzen en quins temes es poden produir acords o desacords.

L’Entesa per Sabadell fa una crida al mitjans de comunicació i a les entitats ciutadanes a organitzar aquest tipus d’acte que permeti a la ciutadania conèixer de primera mà les propostes de les diferents candidatures i contrastar opinions dels i les alcaldables.