L’Entesa per Sabadell sol·licita al govern que l’Ajuntament enviï llibres a l’entitat algueresa Obra Cultural de l’Alguer

L’Entesa per Sabadell ha adreçat una petició a l’alcalde per tal de proposar que l’Ajuntament faci arribar a l’Obra Cultural de l’Alguer un recull dels llibres i publicacions sobre Sabadell.

Aquesta entitat de l’illa de Sardenya va néixer l’any 1985 i té com a objectiu la promoció de la cultura algueresa i seva peculiaritat lingüística. Un dels elements més remarcables de la tasca d’aquesta entitat és la seva biblioteca, que compta amb uns 10.000 volums en la nostra llengua, molts d’ells aplegats gràcies a les donacions de diverses institucions catalanes.

És per aquest motiu que, amb la finalitat d’enriquir el fons de l’Obra Cultural de l’Alguer i divulgar alhora la nostra realitat ciutadana, l’Entesa va proposar enviar-hi llibres i altres publicacions de la ciutat, petició que ha estat acceptada.

Des d’Entesa per Sabadell valorem molt positivament la decisió de l’equip de govern, donat que contribueix a l’enfortiment de la nostra diversitat cultural i lingüística i tot esperant que aquest enviament es realitzi tan aviat com sigui possible.