L’Entesa obre el curs polític amb un debat sobre el futur de la universitat pública

L’Entesa per Sabadell ha convocat, pel proper dijous 25 de setembre, un nou acte en el marc habitual del cicle “Els debats de l’Entesa”, que tindrà lloc al Casal Pere Quart a 2/4 de 8 de la tarda.

Amb el títol “Present i futur de la universitat pública catalana, cap a on anem?”, l’Entesa vol aportar un espai de reflexió sobre el model d’universitat actual i debatre aspectes de plena actualitat, com són els efectes de l’espai europeu, la declaració de Bolonya o els processos de privatització de la universitat.

El debat comptarà serà presentat i moderat per Virginia Domínguez, regidora d’Entesa per Sabadell, i comptarà amb la participació del següents ponents:

 Isabel Benítez, estudiant de la UAB, activista en les mobilitzacions contra Bolonya.

 Albert Corominas, professor de la UPC, que ha estat vicerector de la UPC en diferents etapes. Actualment presideix UpiC, associació per al debat i la reflexió a la UPC, impulsora del manifest “Per una Universitat pública al servei de tota la societat”.

 Martí Marin, professor de la UAB. Va ser Adjunt per a Estudiants del Vicerector d’Estudiants i de Cultura fins que va presentar la dimissió arran dels enfrontaments del mes de març.