L’Entesa insisteix en considerar un error instal·lar quatre mòduls de restauració al lateral de l’Eix Macià

L’Equip de Govern continua promovent la instal·lació de quatre mòduls destinats a la restauració damunt del passeig lateral de l’Eix Macià, afavorint amb aquestes instal·lacions la pèrdua de l’espai per als vianants i les persones que gaudeixen d’aquesta zona actualment.

El passat mes de febrer l’Entesa ja va mostrar el seu desacord amb la ubicació d’aquests mòduls i va proposar que s’instal·lessin en un altre indret que no comportés la pèrdua d’un espais públic tan significatiu i utilitzat com aquest. No compartim la idea d’ocupar l’espai públic amb activitats de tota mena i encara menys quan hi ha únicament una finalitat recaptadora

Des de l’Entesa reiterem la nostra demanda a l’Equip de Govern perquè reconsideri aquest projecte i perquè treballi en la defensa d’un espai públic de qualitat, amb els serveis necessaris, i que pugui ser gaudit com a espai de passeig, que, en definitiva és la seva funció inicial, pel conjunt de la ciutadania.