L’Entesa reitera que el Projecte Olímpia farà perdre equipaments a la ciutat

Des de l’Entesa per Sabadell volem manifestar la nostra sorpresa per la resposta obtinguda a la nostra proposta per fer compatibles la pràctica del futbol amb les actuals instal·lacions del complex esportiu municipal Olímpia.

En ha sorprès que les reaccions provinguin del Sr. Joan Soteras, president del Centre d’Esports Sabadell, i no dels responsables del govern municipal què és qui, sobre el paper, impulsa el projecte.

Les declaracions del Sr. Soteras, fetes fins i tot abans que la proposta de l’Entesa es fes pública, posen en evidència el què realment hi ha al darrera d’aquest projecte i que l’Entesa no havia esmentat en cap moment. La informació aportada per l’equip de Govern feia referència tan sols al conveni amb la Federació Catalana de Futbol, però no van fer cap esment de la participació del Centre d’Esports Sabadell en aquest projecte.

L’Entesa demana que es comptabilitzin els camps de futbol amb altres pràctiques esportives i de lleure. Reiterem que no es pot perdre l’actual diversitat d’esports que es poden practicar al Complex Olímpia (tres pistes poliesportives i la piscina municipal).

En cap moment l’Entesa s’oposa a què una part de les instal·lacions es dediquin al futbol. Reclamem que no es perdi la resta d’instal·lacions que ja existeixen i que actualment compleixen una funció social al barri i a la ciutat, tant pel seu vessant esportiu com pel vessant lúdic.

Entenem que una entitat privada com el CES defensi els seus interessos, però l’Entesa treballa i vetlla pels interessos de tota la ciutat.