L’Entesa per Sabadell donarà suport a la gratuïtat de l’autobús per a joves i recorda que ja va fer aquesta proposta l’any 2005

Des de l’Entesa per Sabadell compartim plenament la proposta d’ICV-EUiA i de CiU feta pública el passat dissabte a favor de la gratuïtat de l’autobús per als joves fins a18 anys i de voler-la presentar com a moció el proper mes de setembre.

Es tracta d’una proposta que des de l’Entesa ja varem plantejar a l’Equip de Govern el passat mes de novembre de 2005, dins del conjunt de propostes presentades per incorporar al Pressupost municipal del 2006. Malauradament en aquella ocasió l’Equip de govern no la va considerar.

L’Entesa se sumarà a la proposta que presentin els altres grups municipals per tal de fer realitat aquesta iniciativa. Una iniciativa que des de l’Entesa la valorem amb molt interès com una manera d’estimular l’ús del transport col·lectiu entre la gent jove i de potenciar l’ús d’aquest transport entre el conjunt de la societat.