L’Entesa per Sabadell dona el seu suport a Guillem Fuster davant la insidiosa acusació d’enaltiment del terrorisme per part de l’Audiència Nacional

Convida a mostrar el rebuig dimecres 22 davant els Jutjats de Sabadell

Guillem Fuster, qui durant uns anys va col·laborar amb l’Entesa per Sabadell, haurà de declarar el proper dimecres 22 als Jutjats de Sabadell, arran de la querella interposada per la Fiscalia contra ell i tres militants més de l’organització Poble Lliure, als quals se’ls acusa d’enaltiment del terrorisme després que l’Audiència Nacional acceptés la seva investigació.

Aquesta inversemblant acusació és conseqüència de la denuncia interposada per la Guàrdia Civil després de l’acte que el passat 11 de febrer va organitzar Poble Lliure en record del militant independentista, Julià Babia, a Castelló de Farfanya, a la Noguera, en el lloc on 30 anys enrere havia mort en accident de trànsit. Junt amb Guillem Fuster també estan investigats Ferran Dalmau, Toni Casserras i Albert Botran, actualment diputat de la CUP.

Aquesta acusació no es pot interpretar de cap altra manera que com una acció més del deliri persecutori dels aparells de l’estat contra el moviment independentista. Construïda en aquesta ocasió a partir de suposicions, ja que la Guàrdia Civil que va interposar la denuncia ni tan sols va estar present en l’acte.

Des de l’Entesa per Sabadell donem tot el nostre suport a l‘amic Guillem Fuster i els altres acusats i esperem que la justícia actuï en conseqüència i arxivi la causa.

Denunciem també aquestes actuacions jurídico-repressives contra les idees, la llibertat d’expressió i la democràcia per part d’un estat repressiu i violent que té per objectiu anul·lar tota dissidència.

Finalment, animem a participar a la concentració de rebuig a aquestes actuacions el proper dimecres 22 de novembre, a les 10:15 del matí, al Jutjats de Sabadell.