L’Entesa per Sabadell celebra l’arribada a l’alcaldia de Maties Serracant i Camps

L’Entesa continuarà treballant per la ciutat amb rigor

L’Entesa per Sabadell celebra l’arribada a l’alcaldia del regidor Maties Serracant i Camps, que es materialitzarà aquesta tarda en el Ple d’investidura.

img_5903.jpgMaties Serracant és membre de l’Entesa per Sabadell i en va ser regidor al mandat 2011-2015 des de gener de 2014. L’any 2015 va encapçalar la candidatura de la Crida per Sabadell, organització política que aplega també altres militants de l’Entesa per Sabadell. Serracant té una llarga trajectòria en l’associacionisme ecologista on ha participat activament a l’Adenc i la Campanya Contra el Quart Cinturó.

Cal recordar que l’Entesa per Sabadell va néixer l’any 1998 per articular una alternativa d’esquerres i des de 1999 fins 2015 va fer una tasca continuada i rigorosa d’oposició als successius governs de Manuel Bustos, integrant-se també en les Candidatures Alternatives del Vallès impulsores del municipalisme alternatiu.

L’arribada de la Crida per Sabadell al govern municipal l’any 2015 no ha canviat la nostra perspectiva de treball per la ciutat, fent propostes i suggeriments per incorporar a l’acció municipal i alertant també de situacions que requerien l’acció municipal.

L’Entesa continuarà treballant des de Sabadell per a Sabadell amb rigor i esperit crític, amb l’orgull de veure com un dels seus membres ocuparà l’alcaldia.