L’Entesa per Sabadell aposta per una Ràdio Sabadell de qualitat, independent i al servei de la ciutat

L’Entesa per Sabadell veu amb preocupació la situació generada a Ràdio Sabadell. Les manifestacions fetes públiques fa unes setmanes per part de la majoria dels treballadors i treballadores de la ràdio municipal i de la confirmació ara de l’acomiadament del tècnic de l’emissora, fan que l’Entesa per Sabadell no pugui restar indiferent al conflicte.

L’Entesa per Sabadell sempre s’ha manifestat a favor de que Ràdio Sabadell sigui una emissora pública de qualitat, amb unes adequades condicions laborals de tot el personal empleat i que mantingui la necessària independència en relació al govern municipal de torn pel què fa als continguts radiofònics.

No podem passar per alt totes les vicissituds que l’emissora municipal va haver de viure durant els anys de govern del PSC, el qual va utilitzar Ràdio Sabadell com instrument al seu servei enlloc d’estar al servei de tota la ciutat. Motiu pel qual l’emissora municipal va perdre credibilitat i independència en relació l’àmbit polític.

Per a l’Entesa, Ràdio Sabadell hauria de ser una de les insígnies del canvi municipal, de la regeneració democràtica. De desterrar per sempre les pràctiques utilitaristes dels recursos públics de l’etapa Bustos.

Per tot, des de l’Entesa per Sabadell apostem per una Ràdio municipal de qualitat i al servei de tota la ciutat, amb un funcionament exemplar com empresa municipal que és. Amb unes condicions laborals dignes per a tots els treballadors i treballadores, amb un funcionament basat en la transparència i amb una programació d’acord amb l’estructura de l’emissora en base un projecte de futur de la Ràdio.

Des de l’Entesa per Sabadell confiem que es redreci positivament l’actual situació de la Ràdio, amb un bon funcionament basat en la confiança, la independència i la professionalitat i que totes les decisions siguin adoptades pel seu Consell d’administració, a partir del màxim consens possible, i per part de la direcció de la mateixa.