Josep Ayuso i Maite Morao declararan el proper divendres 14 d’octubre com a investigats en el sumari de Ca n’Alzina

Declararan després que l’Audiència Provincial de Barcelona desestimés el recurs d’apel·lació que havien interposat

La Jutgessa del Jutjat núm. 4 de Sabadell, que instrueix el sumari de les irregularitats comeses a la finca de Ca n’Alzina, ha fixat el proper dia 14 d’octubre com a nova data per a les declaracions, en seu judicial, del regidor portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sabadell Josep Ayuso i de l’ex cap de Planificació urbanística de l’Ajuntament de Sabadell, Maite Morao. Ho faran a les 12 i a les 10 del matí respectivament.

Aquestes declaracions es realitzaran després que la jutgessa suspengués cautelarment les previstes pel passat dia 6 d’abril, arran de les al·legacions presentades per les defenses dels investigats (imputats), en una clara estratègia d’anar obstruint i dilatant el procés d’instrucció del sumari i la pretensió d’excloure l’Entesa per Sabadell de l’acusació popular, tot i ser la part que al març de 2014 va iniciar el procés de denúncia de les actuacions a Ca n’Alzina.

Finalment, l’Audiència Provincial de Barcelona va desestimar el recurs d’apel·lació interposat per les defenses i la jutgessa instructora ha continuat el procés judicial i ha fixat data per a les declaracions.

L’Entesa per Sabadell participarà en les esmentades declaracions com acusació popular amb l’objectiu de col·laborar a dirimir les responsabilitats d’haver comès i deixat cometre les greus irregularitats a la finca de Ca n’Alzina, per les quals estan imputats pels presumptes delictes contra l’ordenació del territori i de prevaricació Josep Ayuso i Maite Morao, a més del propietari de Ca n’Alzina Quirze Elias, l’exalcalde de Polinyà i el Cap d’Urbanisme d’aquest Ajuntament.