El jutge ordena investigar el portaveu del grup municipal del PSC Josep Ayuso per les irregularitats a Ca n’Alzina

També seran objecte d’investigació l’exalcalde Manuel Bustos, altres exregidors socialistes i varis tècnics municipals

El Jutge del Jutjat núm. 4 de Sabadell que instrueix el sumari de les continuades actuacions irregulars comeses en la finca de Ca n’Alzina, a rel de la denúncia presentada per l’Entesa per Sabadell, ha ordenat als Mossos d’Esquadra que investiguin i informin sobre el grau de responsabilitat que hagin pogut tenir en aquestes irregularitats diversos càrrecs electes actuals o passats i diversos tècnics municipals per tal de complementar la investigació en curs.

Així els Mossos d’Esquadra hauran d’investigar el grau de responsabilitat que ha tingut l’actual portaveu del Grup municipal del PSC i exregidor d’Urbanisme Josep Ayuso, així com a l’exalcalde Manuel Bustos i els exregidors Juan Carlos Sánchez, Joan Manau, Ramon Burgués i Lluís Monge. També dues tècniques municipals de l’Àrea d’Urbanisme.

A banda d’aquesta investigació el Jutge instructor ha iniciat una ronda de compareixences de diferents tècnics municipals de l’Ajuntament de Sabadell que hauran de declarar com a testimonis amb la finalitat d’instruir el sumari judicial.

Recordem que el sumari investiga les irregularitats comeses a la finca de Ca n’Alzina, que s’hi han realitzat des de l’any 2000, com ara construccions i importants alteracions del terreny per a l’activitat d’hípica sense cap tipus de llicència, tot i ser un sòl qualificat com a no urbanitzable de zona de valor agrari, posant-se de manifest la necessària connivència entre els seus promotors i el govern municipal, especialment per part dels diferents regidors d’urbanisme durant aquest període. Per aquests mateixos motius ja han estat imputats l’exalcalde de Polinyà Sr. Ramon Majoral, a més de l’arquitecte municipal i els propietaris de la finca de Ca n’Alzina, els quals ja han estat citats per a declarar el proper dia 19 d’octubre.