L’Entesa per Sabadell anima els sabadellencs i sabadellenques a participar a la manifestació de dimecres en defensa del servei d’Urgències

140625 RP 2

L’Entesa per Sabadell anima els sabadellencs i sabadellenques a sortir al carrer el proper dimecres per participar en la manifestació en defensa del servei d’Urgències del Taulí organitzada pels Col·lectius en Defensa de les Urgències del Taulí – CDUT.

140625 RP 2La manifestació, amb el lema “Urgències dignes ja”, sortirà a les 7 de la tarda de l’Hospital Taulí i culminarà a la Clínica del Vallès per denunciar les contínues derivacions del sistema públic cap a hospitals concertats. No es tracta, però, d’una mobilització aïllada, sinó que forma part d’un programa d’activitats reivindicatives organitzades per diverses entitats, col·lectius i partits –entre els quals l’Entesa– agrupats a la CDUT per defensar la millora del servei d’Urgències a l’Hospital Taulí, que és el centre de referència per a Sabadell i altres poblacions del nostre entorn.

La campanya que es va encetar fa uns dies amb una roda de premsa i una primera acció, pretén informar a la població sobre el funcionament deficitari del servei d’Urgències, denunciar els efectes de les retallades sobre la sanitat pública i mobilitzar la societat per exigir canvis.

L’Entesa per Sabadell defensa la sanitat pública universal com un dels pilars bàsics del benestar i els serveis públics com a centre d’una societat cohesionada que tingui com a prioritat la justícia social.